PRIJA POKAZALA PROVOKATIVNU STRANU: Svi gledaju u njen dekolte i dubok rez, evo u čemu je izašla na binu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović zapalila masu na samom početku drugog koncerta!

Pevačica Aleksandra Prijović započela je drugi koncert u beogradskoj Areni i to pesmom "Od istoka do zapada", koju je prvo pevala i prethodne večeri, a pred publiku je izašla u ekstravagantnoj crnoj haljini, dubokog dekoltea, ali i velikog reza.

- Večeras će biti posebno veče, hvala vam što ste bili ono koji su prvi rezervisali karte. I večeras ćemo da plačemo i pevamo i smejemo se. Volim vas - rekla je publici, a zatim zapevala svoj hit "Testament".

Cela Prijina porodica i večeras je uz nju u Areni, te su među prvima stigle večeras njena majka Borka Mihajlović, Filipova majka Zorica Nakić, pevačicini baka i deda, dever Viktor Živojinović, ali i mnoge druge kolege, ali i prijatelji sa javne scene.

Podsetimo, Aleksandra Prijović zakazala je tri koncerta u Beogradu, a nakon toga, ona će nastaviti svoju turneju "Od istoka do zapada" po regionu i šire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading