UBILA MATIJU (2) I NJEGOVU PORODICU NA PRAZNIK! Branila se na sraman način, pa uhvaćena u laži!

Autor:

Svet

29.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelika H. pokušala da izbegne kaznu za ubistvo.

UBILA MATIJU (2) I NJEGOVU PORODICU NA PRAZNIK! Branila se na sraman način, pa uhvaćena u laži!

Foto: Twitter

Nemica Angelika H. (31), osumnjičena je za izazivanje saobraćajne nesreće u Italiji u kojoj je poginulo troje ljudi, a iako je za udes pokušala da okrivi svoj ''audi A3'', u toj nameri nije uspela jer veštak za motorna vozila po nalogu javnog tužilaštva u Belunu nije pronašao nikakav kvar na "audiju" za čijim je volanom bila Angelika.

Naime, Nemica se od jula ove godine nalazi u pritvoru u Veneciji nakon što je kolima početkom naletela na malog Matiju (2) i njegovu porodicu u gradu Santo Stefano di Kadore. U nesreći su poginuli dečak, njegov otac Marko i baka Marija dok su mama Elena i brat povređeni. Porodica je inače došla u planinsko selo za praznik.

 

 

Inače, Angelika je rekla kako je za divljanje između 70 i 90 kilometara na sat ulicama grada kriv kvar vozila.

Inženjer Andrea Kalzavara, prema informacijama Bilda, rekao je kancelariji javnog tužioca da su kočnice radile savršeno i da na ulici nisu bili vidljivi tragovi kočenja.

Elena P. (42) , žena koja je izgubila sina, supruga i majku i Markov brat Roko zahvalili su tužilaštvu na istrazi i oboje za Angeliku zahtevaju najstrožu kaznu.

- Neprihvatljivo je da naš sadašnji pravosudni sistem tumači ubistva na putevima kao zločine sa malom kaznom i ostavlja rođake sa osećajem nepravde - navodi se u saopštenju advokatske kancelarije koja zastupa porodicu.

Ovim povodom se oglasila i Elena.

- Pravi osuđenici su porodice žrtava koje svakodnevno žive u nepremostivoj praznini, a ne oni koji često završe sa uslovnom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading