KAKAV OTAC, TAKAV SIN! Veliko VESELJE u porodici Stanković! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

29.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje nije moglo za Dejanovog naslednika.

KAKAV OTAC, TAKAV SIN! Veliko VESELJE u porodici Stanković! Evo i zbog ČEGA!

Foto: FK Crvena zvezda

Zenit karijere dostigao je Dejan Stanković kao igrač u dresu Intera, osvojivši Ligu šampiona i beleživši sjajne partije u dresu nero-azura.

Sada je na dobrom putu da stopama aktuelnog trenera Ferencvaroša krene njegov sin Aleksandar Stanković, koji je potpisao višegodišnji profesionalni ugovor s klubom iz Milana! 

Stanković junior se danas obavezao na šestogodišnju vernost Interu, posle aminovanja trenera Simonea Inzagija da mladi Aleksandar zaslužuje šansu u seniorskoj konkurenciji.

 

 

Podsetimo, sin bivšeg trenera Crvene zvezde je odigrao već nekoliko utakmica na pripremama člana Serije A, čime je ubedio Inzagija mlađeg da mu ukaže poverenje i na njemu gradi budućnost bivšeg šampiona Italije.

Aleksandar Stanković je važan šraf i ujedno kapiten Interovog Primavera tima, koji sa klupe vodi još jedna legenda neroazura Kristijan Kivu, ali je istovremeno dobijao i poziv Simonea Inzagija za mečeve prvog tima. Zapravo, Stanković se i prošle sezone 11 puta našao na klupi seniorske ekipe, između ostalog i u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Milana, a u aktuelnoj sezoni još četiri puta se našao u protokolu za utakmice Serije A, protiv Monce, Kaljarija, Empolija i ove srede protiv Sasuola.

Ipak, šansu na zvaničnim utakmicama još nije dobio, ali je vreme pred njim. Prošlog meseca je tek proslavio punoletstvo, tako da vreme radi za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading