MITROGOOOOL!!!! Aleksandar Veliki nastavio TEROR! Sudija mu UKRAO penal, pa Srbin ISKALIO bes! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Hilala savladali su Al Šabab rezultatom 2:0 (0:0).

MITROGOOOOL!!!! Aleksandar Veliki nastavio TEROR! Sudija mu UKRAO penal, pa Srbin ISKALIO bes! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Svašta se izdešavalo na utakmici Al Hilala i Al Šababa, u kojoj je najveća "žrtva" bio napadač "orlova" Aleksandar Mitrović.

Najboljem strelcu u istoriji srpske reprezentacije nije dosuđen klasičan penal, nalik onom s Mundijala kada Feliks Brih nije hteo ni da gleda VAR protiv Švajcarske. Ovog puta sudije su gledale snimak i procenile da penala nije bilo.

Nedugo posle toga, domaći su ipak dobili najstrožu kaznu koju nije iskoristio Nejmar, pošto mu je golman odbranio šut.

Nadmoćnost Al Hilala realizovao je Kalidu Kulibali u 68. minutu, koji je nakon asistencije Brazilca sproveo loptu u mrežu za veliku radost domaćih pristalica.

Što je oduzeto Mitrogolu kod nedosuđenog penala, bivši napadač Fulama je nadoknadio u 76. minutu, kada je duplirao prednost.

Loptu je posle Mitrovićevog šuta uspeo da odbrani golman Al Šababa, ona je potom ponovo došla do Aleksandra, koji iz drugog puta nije propustio priliku da pogodi cilj i potpiše pobedu Al Hilala.

Srpski napadač je igrao do 84. minuta, kada ga je zamenio Tambakti, dok je Sergej ceo meč proveo na terenu.

Ekipa Sergeja Milinkovića-Savića koji je iznudio penal (promašio Nejmar) i već pomenutog Mitrogola, vratila se na čelo tabele s 20 bodova i ima jedan više od drugoplasiranog šampiona Al Itihada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading