HAOS U AL HILALU! Mitrović i Sergej GLEDALI kako Nejmar kreće da se BIJE s trenerom! Ovo je epilog INCIDENTA!

Autor:

Sport

24.09.2023

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najskuplji igrač u istoriji fudbala nastavlja da pravi ekscese.

HAOS U AL HILALU! Mitrović i Sergej GLEDALI kako Nejmar kreće da se BIJE s trenerom! Ovo je epilog INCIDENTA!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Prema pisanju španskoog "Mundo deportiva", Nejmar da Silva Santos žunior je ušao u ozbiljan sukob sa trenerom Žoržom Žesusom, pa su ostali članovi Al Hilala sprečili da dođe do njihovog fizičkog obračuna!

Fudbaleri, među kojima su bili i srpski rerpezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, na treningu su prisustvovali konfliktu. Neprijatnim scenama je prethodila javna osuda igre Nejmara od strane Žesusa na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug/AP

 

Portugalski stručnjak je izneo nekoliko primedbi, na koje je brazilski superstar odreagovao burno posle remija Al Hilala protiv Navbahora iz Uzbekistana u azijskoj Ligi šampiona (1:1) na domaćem terenu.

Foto: Tanjug/AP

 

Ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko Žorž Žezus "popije" otkaz narednih dana, jer se u velikom broju slučajeva, kada unutar bogatih klubova dođe do sukoba na relaciji velike zvezde-trener, ceh plaća ovaj drugi.

- Nejmar se umalo potukao sa Žesusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave. Trener Žesus mu je oštro zamerio, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori Al Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu - prenosi "Mundo Deportivo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading