KAKVA GOLČINA ZA POBEDU! Bivši igrač Partizana VOLEJČINOM prekinuo dvogodišnji POST! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri RKC Valvajka savladali su Tvente rezultatom 1:0 (0:0), a gol odluke dao je Filip Stevanović.

KAKVA GOLČINA ZA POBEDU! Bivši igrač Partizana VOLEJČINOM prekinuo dvogodišnji POST! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nekada veliki talenat Partizana, koji se iz Humske uputio u Mančester siti, posle potpisivanja ugovora sa Siti grupom, karijeru je morao da gradi u Holandiji, igrajući za Herenven i RKC Valvajk.

Upravo je u meču za ovaj poslednje navededeni tim, Filip Stevanović pokazao zašto su ga crno-beli nekada smatrali za "suvo zlato", pošto je njegov gol rešio pobednika susreta protiv Tventea.

Foto: Starsport

Filip Stevanović u dresu Partizana

Iako je bivši šampion na terenu delovao ozbiljnije, izgledalo je da će se meč završiti najnepopularnijim rezultatom. Međutim, tada je na scenu stupio nekadašnji fudbaler "parnog valjka".

Na isteku 89. minuta, Stevanović je dočekao centaršut u šesnaestercu, i sa peterca volej udarcem "lansirao projektil" u mrežu, za pobedu RKC Valvajka.

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da je ovo prvi pogodak Stevanovića, posle gotovo dve godine otkako je poslednji put zatresao protivničku mrežu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading