SKANDALOZNO! Bivšem zadrugaru se lice IZOBLIČILO, niko ne može da ga prepozna, otkrivena ISTINA o PROBLEMU koji mu se desio!

Autor:

Zabava

25.09.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon u skandaloznom izdanju!

SKANDALOZNO! Bivšem zadrugaru se lice IZOBLIČILO, niko ne može da ga prepozna, otkrivena ISTINA o PROBLEMU koji mu se desio!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzni rijaliti igrač i bivši zadrugar Branislav Radonjić Brendon veliku popularnost stekao je u rijalitiju "Zadruga".

Između svake sezone rijalitija, on napravi pauzu i nigde se u medijima ne pojavljuje. Kako su mnogi fanovi rijalitija istakli, Brendon im fali u novoj postavci Elite 7.

 

Sada se Brendon uključio uživo na svom profilu na TikToku i svi su se pitalo samo jedno: Šta se tačno desilo sa njegovim licem?

Faca mu se izobličila, a usne nabrurile, dok su se komentari nizali: "Ovo je jezivo", pisali su gledao Brendonovog uživo uključenja.

Foto: Instagram.com

Brendon pre operacija

 

Inače, kada se Brendon pojavio u "Velikom Bratu" nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija skroz drugačija. On je važio za prirodnog lepotana koji je izazivao pažnju javnosti svojim izjavama i svađama u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading