SKLANJALICA ILI GOL SEZONE? U komšiliku postignut veoma ČUDAN pogodak! Štoper trčao 60 metara s loptom, pa IZNENADIO sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena u meču Osijeka i Rijeke.

SKLANJALICA ILI GOL SEZONE? U komšiliku postignut veoma ČUDAN pogodak! Štoper trčao 60 metara s loptom, pa IZNENADIO sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Do danas retko ko je znao za Niku Galešića, prvotimca Rijeke, ali o njegovoj majstoriji sada priča cela Evropa.

Ovaj fudbaler postigao je spektakularan pogodak u pobedi Riječana nad Slaven Belupom 1:0 (1:0) u gostima, a pitanje je da li će ikada više u karijeri moći da ponovi ono što je tokom popodneva uradio u Koprivnici.

O potezu dvadesetdvogodišnjeg defanzivca, dugo će se govoriti! Naime, štoper je u 40. minutu dobio loptu na ivici sopstvenog šesnaesterca, a onda je počeo da trči sa sobom. Malo po malo, video je da ga igrači Slaven Belupa ne shvataju ozbiljno, puštali su ga da napreduje sa loptom, potom je pretrčao trojicu čuvara, pa četvrtom proturio loptu kroz noge...

Tako je stigao do kaznenog prostora ekipe Slavena i odatle mu nije bilo previše teško da postigne gol!

Riječani su novom pobedom stigli do druge pozicije na tabeli hrvatskog šampionata i imaju 16 bodova, dva manje od splitskog Hajduka.

Isti broj bodova ima i Dinamo Zagreb, pošto je danas savladao Rudeš 5:1, međutim, branilac titule s Maksimira ima i meč manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading