"EKSPLOZIJIA" NA VANDA METROPOLITANU! Morata dao NAJBRŽI gol u ISTORIJI madridskog derbija! "Kralj" na KOLENIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2023

01:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletika pobedili su večeras na svom terenu ekipu Reala rezultatom 3:1 (2:1) u meču šestog kola La Lige.

"EKSPLOZIJIA" NA VANDA METROPOLITANU! Morata dao NAJBRŽI gol u ISTORIJI madridskog derbija! "Kralj" na KOLENIMA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Golove za Atletiko postigli su Alvaro Morata u četvrtom i 46. i Antoan Grizman u 18. minutu, dok je jedini strelac za Real bio je Toni Kros u 35. minutu.

"Ekslpozija" na Vanda Metropolitan stadionu! Bolji početak madridskog derbija, navijači Atletika nisu mogli ni da zamisle!

Real je treći na tabeli La Lige sa 15 bodova, dok se Atletiko nalazi na petoj poziciji sa 10. Real će u narednom kolu na svom terenu dočekati Las Palmas, dok će Atletiko gostovati Osasuni.

Samo 180 sekundi bilo je dovoljno Atletiku da dođe do vođstva protiv Reala, a mrežu "kraljevskog kluba" zatresao je Alvaro Morata!

Reprezentativac Španije postigao je najbrži gol u istoriji madridskih derbija i oduševio preko 75.000 navijača madridskih crveno-belih.

Prethodno je Brazilac Samjuel Lino centrirao, a Morata glavom pored Davida Alabe poslao loptu iza leđa Kepe! Sada je tim Karla Anćelotija na velikim mukama.

Samo 15 minuta kasnije, mreža Reala se ponovo zatresla, to je učinio Antonio Grizman, koji je udarcem glavom na centaršut Nigueza naterao Kepu Aranzabalagu da ponovo bude savladan - 2:0! Rapsodija za tim Dijega Simeonea!

Podsetimo, Real je u seriji od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, dok je Atletiko vezao dva meča bez trijumfa.

"Jorgandžije" su u Ligi šampiona odigrale nerešeno na "Olimpiku" protiv Lacija (1:1), dok su u prvenstvu ubedljivo poraženi na gostovanju Valensiji, pošto su čuvenu Mestalju napustili s tri lopte u mreži (0:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading