KATALONCI UBEDLJIVI NA STARTU ACB LIGE! Kalinić BLISTAO u pobedi Barse! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš dao veliki doprinos trijumfu Blau Grane.

KATALONCI UBEDLJIVI NA STARTU ACB LIGE! Kalinić BLISTAO u pobedi Barse! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Kalinić u dresu Barselone

Košarkaši Barselone deklasirali su u prvom kolu ACB lige ekipu Huventuda rezultatom 95:79 i na najbolji način krenuli u odbranu titule.

Šampion je odlično otvorio sezonu, a u meču protiv tima iz Badalone je držao konstantno vođstvo, tokom svih 40 minuta Barsa se pitala i rival nije imao šta da traži.

Najbolji u dresu Katalonaca bio je Džabari Parker, iako je na parketu proveo samo 11 minuta, uspeo je u tom periodu da postigne čak 13 poena! Uz rame mu je bio srpski košarkaš Nikola Kalinić, bivši igrač Zvezde Meridianbet meč je završio sa 11 koševa.

U taboru Huventuda, najefikasniji je bio  Endrju Endrjuz sa 15 poena, dok je bivši košarkaš Partizana, Vladimir Brodzijanski imao 14 koševa.

Bilbao je bio siguran na svom terenu protiv Andore - 95:73. Najzapaženiji je bio Smit sa 15 poena, Kilija Džouns je dodao četiri koša manje, kao i Pancar.

Što se tiče Andore, izdvojio se Stark sa 14 poena, Gaudlok je ubacio 13, dok je Mihajlo Andrić imao pet postignutih poena.

Baskonija je slavila u Breoganu 88:79 na krilima Markusa Hauarda. "Dželat" večitih rivala iz prethodne sezone Evrolige je dao 29 poena, dok je bivši igrač Partizana Kodi Miler Mekintajer dodao 10, baš kao i Kotsar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading