CRVENO-BELI ZAGOLICALI MAŠTU NAVIJAČIMA: Stigao NOVI DRES, podseća na opremu bratskog Olimpijakosa!

Autor:

Sport

24.09.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Meridianbet najavila zvanično predstavljanje za ponedeljak, 25. septembar, od 11 časova.

CRVENO-BELI ZAGOLICALI MAŠTU NAVIJAČIMA: Stigao NOVI DRES, podseća na opremu bratskog Olimpijakosa!

Foto: prinskrin

Navijači Košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet s nestrpljenjem očekuju promociju novog dresa za sezonu 2023/24, a marketing sektor šampiona Srbije danas im je zagolicao maštu sa video-klipom koji je osvanuo na zvaničnom tviter-nalogu.

Crveno-beli su najavili predstavljanje nove opreme za ponedeljak, 25. septembar, od 11 časova, a u "tizeru" su barem na kratko prikazali i kako će dres zapravo izgledati.

 

 

Naime, u glavnoj ulozi na snimku na društvenim mrežama bio je brazilski internacionalanc Jago Mateus, koji je driblao loptu iza folije. Nakon što je pocepao foliju, u kadru se na sekundu mogao videti novi dres, koji pomalo podseća na opremu bratskog Olimpijakosa iz neke od prethodnih sezona. Koliko se može videti, Crvena zvezda Meridianbet nosiće klasične dresove sa velikim crvenim i belim štraftama, dok će brojevi na leđima i šortsu biti ispisani zlatnim slovima.

Klub sa Malog Kalemegdana odradio je ambiciozan prelazni rok, posle kog su najavili napad na evro-titulu. Osim Brazilca Jaga, u Zvezdu Meridianbet stigli su još i Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir, Rokas Gedraitis, Marko Simonović, Džoel Bolomboj i Majk Tobi.

Crveno-beli na startu AdmiralBet ABA lige naredne subote igraju protiv Igokee u gostima. Utakmica je na programu od 20 časova, a tim sa Kališa aktuelni je vice-šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading