DOGODILO SE I TO! Crveno-beli prvi put USPELI da urade OVO u novoj sezoni!

Autor:

Sport

29.09.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine pobedili su IMT na "Karađorđu" rezultatom 2:1 (1:1), u 10. kolu Superlige Srbije.

DOGODILO SE I TO! Crveno-beli prvi put USPELI da urade OVO u novoj sezoni!

Foto: Starsport

Uspeli su novosadski crveno-beli prvi put ove sezone da vežu dve pobede! Tako su posle Javora iz Ivanjice (2:1), takođe na svom terenu, savladali i novajliju IMT, upisavši drugi uzastopni trijumf.

Junak "stare dame" bio je Mihailo Ivanović, dvostruki strelac protiv "traktorista", za skok sa devetog na peto mesto superligaške tabele!

Supertalentovani napadač Vojvodine je načeo mrežu Novobeograđana u 12. minutu, međutim su gosti na odmor otišli nerešenim rezultatom, pošto je Miloš Luković, posle poništenog gola, i drugi put pogodio, ali je gol iz 41. minuta bio regularan i na pauzi je bilo 1:1.

Foto: Starsport

 

Ipak, na isteku 73. minuta, ponovo je Ivanović stupio na scenu i novim, drugim pogotkom u ovoj utakmici postavio konačnih 2:1, za šesti bod Novosađana u poslednja dva kola, čime su pokazali da se polako bude.

Prethodno je centrirao Stefan Đorđević, pa mladom napadaču Voše nije bilo teško da rutinski pošalje loptu u mrežu i izazove radost domaćih pristalice.

Vojvodina sada ima 14 bodova, kao i četvrtoplasirana Mladost, dok je IMT na devetom mestu superligaške tabele s 10 poena.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading