POSEBNO MOTIVISAN! Milosavljević ruši crveno-bele

Autor:

Sport

29.09.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Igokee pokušaće da naprave iznenađenje i sruše Crvenu zvezdu MeridianBet

POSEBNO MOTIVISAN! Milosavljević ruši crveno-bele

Foto: Starsport

Dragan Milosavljević

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet počinju sutra (20.00) takmičenje u AdmiralBet ABA ligi. Crveno-belima će prvi protivnik biti ekipa Igokee u prvom kolu Jadranske lige. 

Klub s Kalemegdana smatra se favoritom u ovom meču, a bek Igokee Dragan Milosavljević istakao je da će njegov tim pokušati da iznenade izabranike Duška Ivanovića.

- Nema potrebe trošiti reči o Crvenoj zvezdi Meridianbet. Uz Partizan jedan od favorita za osvajanje ABA lige. To su dve evroligaške ekipe koje imaju velike rostere, sjajne igrače, sjajne trenere, sigurno će biti teško.  Pokriveni su na svim pozicijama. Može se reći da su odradili dobar posao tokom leta. Igramo na domaćem terenu, bez nekog velikog pritiska. Daćemo sve od sebe, da vidimo gde smo u ovom trenutku - izjavio je Milosavljević.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

 

Može se reći da će Milosavljević biti posebno motivisan na ovom meču. Gagi je poznat kao legenda Partizana, čiji je dres nosio čak pet godina i sa njima je osvojio čak osam titula. Tako da će mu ljubav prema crno-belim bojama biti dodatan motiv za uspeh.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading