IVANOVIĆ OPREZAN PRED IGOKEU: Težak početak sezone, Republika Srpska da nas podrži!

Autor:

Sport

29.09.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Meridianbet oglasio se pred start AdmiralBet ABA lige.

IVANOVIĆ OPREZAN PRED IGOKEU: Težak početak sezone, Republika Srpska da nas podrži!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su za Banjaluku, gde ih u subotu od 20 časova očekuje gostovanje domaćoj Igokei na startu AdmiralBet ABA lige, a tim povodom govorio je šef struke crveno-belih Duško Ivanović.

Crveno-beli, inače, u međusobnim duelima protiv kluba iz Republike Srpske imaju učinak od 19 pobeda i osam poraza, pa crnogorski trener poziva na oprez.

- Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ligi. Igokea je ekipa koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Takođe, meč u Laktašima najavio je i kapiten Branko Lazić.

Foto: Starsport

Branko Lazić

- Gostovanje Igokei nikada nije bila laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vreme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rešenja, i nema sumnje da nas čeka teška utakmica. Kao i svake godine, pozivam naše navijače, a ima ih zaista mnogo u Banjaluci i Rrepublici Srpskoj, da dođu u što većem broju i pomognu nam da krenemo sa pobedom u novu sezonu - poručio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading