DUŠKO IVANOVIĆ U BARSELONI: Trener Crvene zvezde Meridianbet predvodi moćnu ekipu

Autor:

Sport

20.09.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao dokaz, evo gde je uhvaćen strateg crveno-belih i sa kim je bio na sastanku.

DUŠKO IVANOVIĆ U BARSELONI: Trener Crvene zvezde Meridianbet predvodi moćnu ekipu

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ne igraju ABA Superkup u Podgorici ne zato što imaju nešto protiv borbe za trofej na Jadranu, već zato što trenutno nemaju trenera. Naime, kako što je to otkrio predsednik kluba Nebojša Čović, Duško Ivanović je prihvatio poziv da učestvuje na trenerskom seminaru koji je Evroliga organizovala u Barseloni 18. 19. septembra, a što se poklopilo sa turnirom u Podgorici.

Kako su obaveze elitnog takmičenja odavno zakazane, a AdmiralBet ABA liga stalno menjala termin ABA Superkupa, na Malom Kalemegdanu su presekli da Ivanović bude deo odabranog trenerskog društva umesto da igraju za regionalni pehar. O tome svedoči i fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama a na kojoj su treneri evroligaških ekipa. Na njihovom čelu je Dejan Bodiroga, prvi čovek elitnog takmičenja, a uz Ivanovića od Srba je tu još Saša Obradović, trener Monaka

 

 

S druge strane, na fotografiji, očekivano, nema najtrofejnijeg trenera Evrope. Naime, Željko Obradović je odabrao drugačiji put i odlučio se da bude sa ekipom Partizaka koja nastupa na ABA superkupu i danas od 21 čas igra finale prptiv Studentskog centra.

Podsetimo, objašnjenje zašto su u taboru crveno-belih odlučili da "preskoče" AdmiralBet ABA Superkup i ustupe mesto Igokei dao je predsednik Zvezde Meridianbet Nebojša Čović.

- Zvezda Meridianbet preispituje svoje stavove i učešće i u Regionalnoj ligi. Što se tiče Superkupa, tu nema mistifikacije. Zvezda je raspoložena da ga igra, predložila je termin da to bude 12. septembra i to je usvojeno na Skupštini, koje traju i po 20 sati. Nakon toga su se vratili i zadržali stari termin. Naime, 18. i 19. septembra je seminar trenera Evrolige u Barseloni. Mi nećemo da igramo Superkup bez našeg trenera. Evroliga je Evroliga - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading