DETALJI NAPADA NA ADVOKATA IGORA ISAILOVIĆA! Opozicija mu nacrtala METU NA ČELU: Muškarac je uleteo u kancelariju u ranu zoru, pa vređao i pretio

Autor:

Hronika

20.09.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo oko 8.45 časova, kada je nepoznati muškarac došao do pulta ispred advokatske kancelarije "Isailović i partneri".

DETALJI NAPADA NA ADVOKATA IGORA ISAILOVIĆA! Opozicija mu nacrtala METU NA ČELU: Muškarac je uleteo u kancelariju u ranu zoru, pa vređao i pretio

Foto: republika

U Beogradu je uhapšen muškarac koji je juče ujutru upao u kancelariju poznatog advokata Igora Isailovića, uz najbrutalnije pretnje advokatu i njegovim saradnicima!.

Policija je intervenisala nakon Isailovićeve prijave, a kako se ispostavilo, sve je posledica višegodišnjeg medijskog linča ovog advokata od strane pojedinih opozicionih lidera i opozicionih medija, s obzirom na to da napadač nikada u životu nije upoznao Isailovića niti ima bilo kakve veze sa predmetima na kojima ovaj radi.

Kako saznaju Srpski telegraf i Republika, sve se dogodilo oko 8.45 časova, kada je nepoznati muškarac došao do pulta ispred advokatske kancelarije "Isailović i partneri".

Isailovića je, prema onome što je ispričao policiji, zvala uznemirena sekretarica, jer je muškarac delovao preteće, konfuzno i neuravnoteženo, a ušao je u prostoriju sa upaljenim tompusom. Kada je Isailović sišao, ovaj je počeo da viče da je došao kod advokata iz pakla, preteći njemu, njegovim saradnicima, uz reči da će im "je*ati svima mater", jer je on Dorćolac i slično.

Potom je još direktnije zapretio da će ih sve pobiti, uz dobacivanje advokatu: "Šta me gledaš".

Sve vreme muškarac je mahao nekim papirima, onda je pesnicom udarao po pultu, nakon čega je pozvana policija, a on se udaljio.

Podsetimo, advokat Igor Isailović je godinama meta opozicionih medija i političara, njegovim radom bavili su se Birn, Krik i drugi mediji, a od političara najviše Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i drugi političari iz te grupacije. Ovakvo crtanje mete i targetiranje, na kraju, očekivano je rezultiralo pretnjama i pokušajem fizičkog napada na poznatog advokata.

Isailović se nakon incidenta javio na telefon našem novinaru, vidno uznemiren. Kako nam je rekao, kada je video šta se zbiva sišao je iz kancelarije do pulta, jer se uplašio za svoje zaposlene, pošto je izgledalo kao da je nepoznati muškarac spreman da im svima naudi.

- Pazite, govorimo u jutarnjim satima, istom vremenu kada se dogodio masakr u "Ribnikaru" i jasno je šta sve čoveku prođe kroz glavu u tim trenucima. Zato sam i sišao, računajući da je bolje da se ja pojavim sam pred tim čovekom, nego da se svi nađu na meti - rekao nam je advokat i nastavio:

- Pitate me kako se osećam? Pa kako bih se osećao? Zabrinut sam za bezbednost, kako svoju tako i ljudi iz mog okruženja, jer ne znam ko je taj čovek i zašto sve ovo radi, pošto me lično ne poznaje - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading