SRPSKI KOŠARKAŠ ZANEMEO: Prvotimac Crvene zvezde Meridianbet povukao se u ilegalu

Autor:

Sport

26.09.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimaju ga samo treninzi i utakmice crveno-belih.

SRPSKI KOŠARKAŠ ZANEMEO: Prvotimac Crvene zvezde Meridianbet povukao se u ilegalu

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet/Twitter

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nastavili su treninge u Beogradu. Izabranici Duška Ivanovića odigrali su do sada u pripremnom periodu osam kontrolnih utakmica i zabeležili po četiri pobede i poraza, a iskusni strateg imao je priliku da vidi sve svoje adute na parketu, doduše ne u istom trenutku.

Jedan od igrača na koje Zvezda Meridianbet ozbiljno računa je Miloš Teodosić koji je došao da ostvari dečački san i da pomogne koliko može dok je još uvek u punoj snazi. Međutim, od dolaska na Mali Kalemegdan Teo se povukao u ilegalu.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

 

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije vredno radi na treninzima, daje sve od sebe na utakmicama, ali ga ostale obaveze u klubu ne zanimaju. Naime, crveno-beli će danas imati odganizovan događaj i druženje sa medijima na kojem će novinari imati priliku da popričaju sa svim prvotimcima. Odnosno, skoro sa sim jer je unapred najavljeno da Teo neće biti dostupan.

Šta je razlog ovakve odluke verovatno zna samo Miloš. S druge strane, iz Zvezde Meridianbet poručuju da tu nema nikave tajnovitosti i problema. Kao argument navode da je Teo prebukiran obavezama, ali i da ni u Bolonji nije učestvovao na ovakvim događajima i nije pričao za italijanske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading