PANTER: ŽELIM DA IGRAM ZA SRBIJU: Bek Partizana se nudi Pešiću

Autor:

Sport

26.09.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac poseduje srpski pasoš od 2019. godine.

PANTER: ŽELIM DA IGRAM ZA SRBIJU: Bek Partizana se nudi Pešiću

Foto: Starsport

Kevin Panter

Stranac u košarkaškoj reprezentaciji Srbije - neiscrpna tema sa argumentima "za" i "protiv" iznose se prilikom svakog okupljanja "orlova", a tako je bilo i pred Mundobasket. Osvajanjem srebrne medalje mnogi su zaključili da nam naturalizovani košarkaš nije potreban, baš kao što su tvrdili da nam je neophodan posle kraha na Evrobasketu na kojem je Lorenco Braun odveo Španiju do zlata.

Govorio je naturalizovanim reprezentativcima i selektor Svetislav Pešić, a sada se oglasio i Kevin Panter, najčešće spominjani potencijalni "orao". Amerikanac iz Partizana poručio je da bi rado bio deo reprezentacije Srbije čiji pasoš poseduje od 2019.

- Ako se bude ukazala prilika, ako bude imalo smisla, želeo bih da igram za Srbiju - rekao je Panter u emisiji "Oni vole Srbiju" na TV Arena sport.

Republika

Foto: Starsport

 

Govorio je, izmešu ostalog, Panter i koliko mu je lepo u Beogradu i koliko voli Srbiju, ali i sa kojim je prvim srpski trenerom sarađivao.

- Primetno je koliko se grad izgradio u poslednje dve-tri godine. Mnogo je više zgrada, tržnih centara. Lepo je videti da se to dešava. Beograd zaista sjajno izgleda. Dragan Šakota mi je bio prvi srpski trener. Doveo me je iz Poljske u AEK. Dopustio mi je da budem ono što jesam. Zvao me je i rekao da želi da postižem koševe i da sa klupe dajem veliku energiju saigračima. Želeo je da budem ono što jesam. Moram da spomenem da mi je i tim tada dosta pomogao. Bili smo dobra ekipa, momci su mi mnogo značili, olakšali su mi život u tom trenutku. Iskustvo iz AEK je bilo jako dobro za mene - dodao je Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Bob

26.09.2023 10:41

Ne,ne i ne