IGRAO ZA ZVEZDU MERIDIANBET, SADA IMA NOVI KLUB: Reprezentativac ostaje na Jadranu

Autor:

Sport

27.09.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debitovaće protiv Hrvata.

IGRAO ZA ZVEZDU MERIDIANBET, SADA IMA NOVI KLUB: Reprezentativac ostaje na Jadranu

Foto: Starsport

Aleksa Uskoković (levo) na utakmici protiv Crvene zvezde

Aleksa Uskoković novi je košarkaš Borca iz Čačka i igraće AdmiralBet ABA ligu. Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Meridianbet i reprezentativac Srbije u FIBA "prozorima" napustio je Megu, ali ostaje na Jadranu i to u "gradu košarke". Priliku da debituje Uskoković će imati u nedelju kada u Čačku bude gostovala hrvatska Cibona u prvom kolu regionalnog takmičenja.

 

 

Uskoković je potpisao na godinu dana i deveto je pojačanje Borca ovog leta, što svedoči o namerama Čačana u regionalnoj ligi, a pre njega stigli su Nikola Manojlović, Ronaldo Segu, Tajlan Džamon Birts, Darko Talić, Kruz Perot-Hant, Filip Rebrača, Džavon Frenklin i Đoko Šalić. On je u proseku prošle sezone provodio oko 14 minuta na terenu za Megu po utakmici, a u proseku je beležio 5,7 poena uz 1,6 skokova i dve asistencije po meču.

Pre Mege Uskoković je profesionalnu karijeru počeo u FMP za koji je igrao od 2017. do 2020. godine. Zatim je branio boje Crvene zvezde Meridianbet od 2020. do 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading