PRIMILI SMO DVA POZIVA, DVE ŽENE SU UPUCANE U GLAVU: Oglasili se iz Hitne pomoći povodom jezivog slučaja u Kruševcu

Autor:

Hronika

13.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama svedoka, Z.R. je prvo pucao u svoju ljubavnicu na parkingu u kruševačkom naselju Rasadnik, a zatim i u svoju suprugu na putu između Jasike i Kukljina.

PRIMILI SMO DVA POZIVA, DVE ŽENE SU UPUCANE U GLAVU: Oglasili se iz Hitne pomoći povodom jezivog slučaja u Kruševcu

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

U jutarnjim satima, u Kruševcu, odigrao se stravičan zločin u kojem su dve žene izgubile svoje živote. Muškarac Z.R. (53), koji je pucao u njih, na kraju je izvršio i samoubistvo. Doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći, izjavila je da su ekipe dobile dva poziva u razmaku od dva sata.

- Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba. Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, na žalost, samo da konstatuju smrt - rekla je doktorka Baltić, piše Alo.

Prema izjavama svedoka, Z.R. je prvo pucao u svoju ljubavnicu na parkingu u kruševačkom naselju Rasadnik, a zatim i u svoju suprugu na putu između Jasike i Kukljina. Supruga je odmah podlegla povredama, dok je ljubavnica hitno prevezena na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu.


Sama smrt Z.R. dogodila se u njegovom automobilu na putu između sela Stragari i Milutovac, u trenutku kada ga je policija opkolila. Ovaj užasan čin šokirao je celo Kruševac, a istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading