"LJUBAVNICA IM JE BILA KUĆNA PRIJATELJICA, PRESELIO SE ZBOG NJE..." Zoranova komšinica otkrila detalje njegovog neverstva: Po selu se znalo da ih je IMAO VIŠE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je to non-stop delio na telefonu, dodaje ona.

"LJUBAVNICA IM JE BILA KUĆNA PRIJATELJICA, PRESELIO SE ZBOG NJE..." Zoranova komšinica otkrila detalje njegovog neverstva: Po selu se znalo da ih je IMAO VIŠE

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

U ranim jutarnjim časovima došlo je do strašne tragedije nedaleko od Kruševca, kada je muškarac Zoran R. (53) krenuo u krvavi pir s namerom da usmrti ljubavnicu I.K. i ženu Vesnu R.

Ekipa portala Republika.rs došla je do sela kod Kruševca, Milutovca, rodnog mesta ubice i samoubice, Zorana R.

- Policija je bila do malopre ovde, zujali su po selima. Ja znam tu porodicu, nismo nešto bliski, ali u suštini se znamo, nisu to velika mesta. Taj Zoran je u selu do nas, ali nikad nisu bili problematični. Iskreno sam se začudio kada sam čuo šta se dogodilo - rekao nam je meštanin sela Strugari, na čijem je putu čovek izvršio samoubistvo.

Za Republiku je govorila i Zoranova komšinica koja je zahtevala da ostane anonimna.

To ne bi nijedna žena trpela. Ona je bila žena priprosta. Pre dve godine su se preselili u Kruševac, da bi on mogao da viđa ljubavnicu. Namazan je bio, iz takve je porodice. Brat mu jedino bio drugačiji od njih, a inače i deda i otac su mu isti, švaleri ceo život - kaže ona i dodaje:

Znalo se po selu da ih je on imao više, nije se znalo s kojom je išao, dok se nije preselio u Kruševac, samo zbog te koju je upucao sad. I to je non-stop delio na telefonu, svi smo znali da vara ženu sa tom plavušom. Ona je u teškom stanju, bože oprosti, ali bolje da je i ona umrla. Znala je s kime se viđa i kakav je. Voleo da popije, sve bi spiskao što ima. 

Po rečima komšinice, Zoran je sa Vesnom bio u braku oko trideset godina, imaju dve ćerke i obe su se udale.

- Ta ljubavnica im je bila kućna prijateljica, ali šta ćeš, žena priprosta, nije smela reč da progovori, ćutala i trpela dok je on varao na njene oči. Tukao je jadnu, takvi mu i otac i deda. U toj porodici žene nemaju pravo glasa, tako je bilo. Otac mu ovde dao dva odeljenja od celog domaćinstva. Otac i majka uzeli najveće sobe, a njemu dva mala odeljenja tamo iza zavučeno i jednu malu kujnicu. Otac mu bog i batina, Zoran je sav na njega - zaključila je.

Kako saznajemo, Zoranovo telo pronađeno je baš na putu Velika Drenova ‒ Stragari kod Trstenika, kada je čovek, nakon počinjenih zločina, rešio da digne ruku i na sebe. 

Podsetimo, kako smo ranije pisali, počinilac zločina je prvobitno ranio ženu za koju se pretpostavlja da mu je bila vanbračna partnerka, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio suprugu, gde su još uvek vidljivi sveži tragovi krvi.

Naime, kruševačka policija opkolila je ubicu iz Milutovca, kada je on u svom automobilu izvršio samoubistvo između sela Stragari i njegovog rodnog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading