POZNATO STANJE POVREĐENE ŽENE U KRUŠEVCU! Zoran joj pucao u glavu, ima tešku povredu mozga!

Autor:

Hronika

14.11.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena kojoj je Zoran R. (52) pucao u glavu tokom jučerašnjeg krvavog pira koji je počinio u okolini Kruševca, živa je ali u veoma teškom stanju.

POZNATO STANJE POVREĐENE ŽENE U KRUŠEVCU! Zoran joj pucao u glavu, ima tešku povredu mozga!

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

Ona je životno ugrožena, teškog opšteg stanja i priključena je na mašinsku ventilaciju. Ima i veoma tešku povredu mozga. Smeštena je u UKC Niš.

Žena (44) je označena kao ljubavnica Zorana R. (52) iz okoline Kruševca. Zoran R. je juče izvršio jeziv zločin - prvo je pucao u glavu svojoj ljubavnici (44), nanoseći joj teške povrede, a potom je ubio svoju suprugu Vesnu (50). Na kraju, digao je ruku na sebe u trenutku kada ga je policija okružila.

Ristićev krvavi pohod, prema sumnjama, počeo je juče oko 6:30 sati u Kruševcu kada je pucao u svoju ljubavnicu u glavu. Zatim je u roku od dva sata promenio još dve lokacije u okolini grada, gde je okončao život svoje supruge, da bi na kraju izvršio samoubistvo kada ga je policija opkolila.

(Republika/Blic)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading