''JA SAM SELJAK U SRCU I DUŠI!'' Svirepi ubica iz Kruševca bio miljenik žena, javno im se udvarao: ''Dođi, pokazaću ti vinograd!'' (FOTO)

Autor:

Hronika

13.11.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran R. danas je ubio ženu, ranio ljubavnicu, pa izvršio samoubistvo.

''JA SAM SELJAK U SRCU I DUŠI!'' Svirepi ubica iz Kruševca bio miljenik žena, javno im se udvarao: ''Dođi, pokazaću ti vinograd!'' (FOTO)

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

Jutros je u kruševačkom naselju Rasadnik došlo do stravičnog zločina kada je Zoran R. (52) najpre ranio svoju ljubavnicu (44), a zatim ubio suprugu Vesnu (50) i na kraju izvršio samoubistvo.

Ristić je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je bio posebno popularan među ženama.

Zoran je često objavljivao fotografije na kojima se može videti kako radi u polju, a ispod jedne je napisao: "Ja sam seljak u srcu i duši!", a ispod su se nizali brojni komentari.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

Zoran R. sa ženom i ljubavnicom

Inače, na jednoj fotografiji gde bere grožđe jedna ženska osoba mu je napisala "da li ima grožđa i za nju", na šta joj je on rekao da ima.

- Dođi da beremo zajedno... Dođi da bereš za sebe, a ja ću ti pokazati gde je vinograd - napisao je Zoran.

Zoran je navodno na svom profilu imao zajedničku fotografiju sa suprugom Vesnom i ljubavnicom u koje je pucao. Navodno, on je u sredini, dok su njih dve sa strane i nasmejano poziraju pored puta.

Prema rečima meštana sela kod Kruševca, Zoran je voleo žene i svi su znali da ima nekoliko ljubavnica. 

Podsetimo, Ristić je prvo presreo svoju ljubavnicu dok je išla na posao i pucao joj u glavu nakon svađe. Nesrećna žena je ostala da leži u lokvi krvi, dok je Ristić otišao do sela Jasika i ubio svoju suprugu Vesnu, koju je ostavio nasred puta u kamenolomu. Potom je izvršio samoubistvo u kolima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading