ZORAN PLANSKI KRENUO U KRVAVI PIR? Pošao da ubije i oca i majku - komšinica otkrila JEZIVE detalje zločina koji je Kruševac zavio u crno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se ubica uputio nakon što je pucao u ženu i ljubavnicu.

ZORAN PLANSKI KRENUO U KRVAVI PIR? Pošao da ubije i oca i majku - komšinica otkrila JEZIVE detalje zločina koji je Kruševac zavio u crno!

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

U ranim jutarnjim časovima došlo je do strašne tragedije nedaleko od Kruševca, kada je muškarac krenuo u krvavi pir s namerom da usmrti ljubavnicu i ženu.
 
Zoranova komšinica ispričala je za portal Republika.rs gde se ubica uputio nakon što je pucao u ljubavnicu i ženu i otkrila stravične detalje.

- Šta li mu je bilo da ih obe upuca, ko zna. Ali došlo mu tako, on je otišao prvo kod ljubavnice i u nju pucao, lokva krvi oko nje bila, ali ona dok je bila pri svesti, pozvala policiju. Međutim u međuvremenu, on namamio i ženu. Rekao Vesni da idu u Milutovac, ona priprosta krenula, nije ni slutila da se spremao da je ubije. Skrenuo tu s puta i ubio je. U glavu joj pucao. Jadna li je, šta su njena deca doživela. A kad je upucao obe, krenuo da ubije i oca i majku - otkrila nam je bliska komšinica ove porodice i dodala:

- Mogao je da napravi pravi masakr ovde. 

Podsetimo, kako smo ranije pisali, počinilac zločina je prvobitno ranio ženu za koju se pretpostavlja da mu je bila vanbračna partnerka, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio suprugu, gde su još uvek vidljivi sveži tragovi krvi.

Naime, kruševačka policija opkolila je ubicu iz Milutovca, kada je on u svom automobilu izvršio samoubistvo između sela Stragari i njegovog rodnog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pobesneli Maks

13.11.2023 21:15

Ko je vrsio proveru za oruzje za Zorana,neka ga grize savest ako je ima.Ako je bilo problema imalo nekih naznaka,oruzje se oduzima.To vise niko ne kontrolise.Samo kad se desi onda sve svi znaju.Niko ne odgovara.