BRUTALNO UBISTVO PORED RADAŠINOVE KUĆE! Zoran zavio u crno selo u kom je snimana čuvena serija! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selo Kukljin poznato je javnosti kao Petlovac, selo iz serije ''Selo gori, a baba se češlja''.

BRUTALNO UBISTVO PORED RADAŠINOVE KUĆE! Zoran zavio u crno selo u kom je snimana čuvena serija! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zoran R. usmrtio je danas u selu Kukljin kod Kruševca suprugu, ljubavnicu teško ranio, a onda izvršio samoubistvo.

Inače, mesto Kukljin je poznato kao ''Petlovac'', selo u kom je snimana popularna serija ''Selo gori, a baba se češlja''.

Na svega 500 metara od Radašinove kuće, tačnije kuće u kojoj je živeo glavni lik pomenute serije, Zoran je ubio suprugu.

Podsetimo, on je prvo teško ranio ljubavnicu, koja je prevezena u Opštu bolnicu u Kruševcu. Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je žena smeštena u jedinicu intenzivne nege s teškom povredom glave, nalazeći se u životnoj opasnosti i u komi.

Nakon što je ustrelio ljubavnicu, muškarac je krenuo prema selu Stagari, gde je usmrtio svoju suprugu. Zatim je nastavio ka selu Milutovac, gde je izvršio samoubistvo u svom vozilu na putu između Jasike i Kukljina. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se ubio kada je policija okružila njegovo vozilo u pokušaju hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading