NADAM SE DA ĆE IM ĆERKE ODVOJITI GROBOVE! Meštani Milutovca šokirani nakon svirepog zločina: Na Zoranovoj kući nema umrlice, NIKO IM NE IZJAVLJUJE SAUČEŠĆE!

Autor:

Hronika

14.11.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Milutovac, nedaleko od Kruševca, juče se dogodio stravičan zločin koji je šokirao meštane ovog mirnog mesta. Zoran R. (54) u rano jutro je iz pištolja ranio svoju ljubavnicu (44) u glavu, a potom ubio suprugu i izvršio samoubistvo.

NADAM SE DA ĆE IM ĆERKE ODVOJITI GROBOVE! Meštani Milutovca šokirani nakon svirepog zločina: Na Zoranovoj kući nema umrlice, NIKO IM NE IZJAVLJUJE SAUČEŠĆE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ispred kuće ubice Zorana R. ekipa Republike zatekla je 3 rođaka, ali niko nije hteo da komentariše strašan zločin. 

Na banderama još uvek nema umrlica. Ono što je posebno meštanima zapalo za oko jeste da je slabo ko otišao da izjavi saučešće.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

Zoran sa suprugom i ljubavnicom

- Ne znamo još uvek kada će biti sahrana, na banderama nema umrlica. Posmatrao sam baš da li će biti automobila i da li će neko dolaziti da izjavi saučešće, ali slabo ko je došao - rekli su meštani ovog sela nadomak Kruševca.

Svi su šokirani i u selima se samo o tome priča, dodaju meštani.

- Nadam se da će ćerke razdvojiti grobna mesta i da ih neće sahraniti zajedno. On nije zaslužio da počiva pored divne majke i bake koju je monstruozno izrešetao na deponiji - rekla nam je komšinica.

Podsetimo, Zoran je u svom krvavom pohodu ubio svoju suprugu, dok je teško ranio ljubavnicu, da bi na kraju presudio sebi. Povređena žena je prebačena u UKC Niš. Ona je u veoma teškom stanju i priključena je na mašinsku ventilaciju. Ima i veoma tešku povredu mozga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading