VODITELJKA PINKA RADILA U BUTIKU, PA U POSLASTIČARNICI! U patikama sa RAZVALJENIM ĐONOM se vratila u Beograd!

Autor:

Zabava

13.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otkrila kako je zarađivala u mladosti.

VODITELJKA PINKA RADILA U BUTIKU, PA U POSLASTIČARNICI! U patikama sa RAZVALJENIM ĐONOM se vratila u Beograd!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

Sanja Marinković otkrila je svoju tajnu zarade pre nego što je postala poznato TV lice. Naime, u jednom gostovanju u emisiji "Amidži šou" ispričala je kako je zarađivala dok je živela u Londonu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Marinković

To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila - pričala je Sanja i objasnila kako se vratila u Beograd:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković

- Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta. Na kraju kada sam taj posao odradila i trebalo je da se vratim u Beograd, ja sam te patike ponela zato što je đon bio potpuno razvaljen da svima pokažem koliko sam radila i da ja to mogu.

Inače, Sanja je godinama na javnoj sceni, ali je malo poznato da je pre nego što se proslavila, morala da se snalazi na različite načine. Svoju mladost i radnu etiku nikada nije zaboravila, a sada uživa u svojoj popularnosti i uspehu.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading