GOCA TRŽAN USRED EMISIJE POLJUBILA MLAĐEG GLUMCA: Naglo prekinut program, drama na snimanju (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

15.12.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena zaprepastila gledaoce!

GOCA TRŽAN USRED EMISIJE POLJUBILA MLAĐEG GLUMCA: Naglo prekinut program, drama na snimanju (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Goca Tržan je izazvala pažnju javnosti svojim postupkom tokom emisije "Magazin In" kada je poljubila glumca Dušana Kaličanina pred kamerama pravo u usta. Naime, tokom emisije, Dušan je imao ulogu Deda Mraza koju mu je poverila voditeljka Sanja Marinković. Međutim, kada je Tržanova dobila priliku da poželi želju od njega, odlučila je da to učini na vrlo nekonvencionalan način - ljubljenjem.

Naime, pevačica je najpre počela da mu mazi bradu, a zatim ga javno poljubila u usta, izazivajući iznenađenje i reakcije prisutnih. Ova neobična scena definitivno je privukla pažnju javnosti i izazvala pitanja o reakciji Gocinog supruga Radomira Novakovića.

- Ovo je najbolja učenica u našem razredu - dobacio je Dušan, dok je Goca samo ustala i otišla.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Goca Tržan i Dušan Kaličanin se ljube Magazin In

- Jao, šta se ovo desilo - dobacila je voditeljka u toku emisije uz smeh.

Podsećenja radi, Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen partner Raša Novaković, koji troši kao prava žena.

Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno - rekla je Goca za Star i dodala da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u devojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading