POCEKO PONOVO PRAVI CIRKUS U EVROLIGI: Odbio da priča, pa PSOVAO na konferenciji!

Autor:

Sport

15.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najomraženijih ličnosti u Srbiji...

POCEKO PONOVO PRAVI CIRKUS U EVROLIGI: Odbio da priča, pa PSOVAO na konferenciji!

Foto: Starsport

Đanmarko Poceko

Asvel je sinoć kod kuće poražen od Panatinaikosa rezultatom 81:91. Ovo je šesti poraz u nizu ekipe iz Liona, iako su zaigrali daleko bolje od dolaska Poceka na klupu. Temperamentni stručnjak je uspeo da "drmne" ekipu, ali je u više navrata poražen u neizvesnoj završnici od Bajerna, Baskonije, Virtusa, Efesa itd. Trenutno su u nizu od šest poraza u Evroligi, a posle svakog, u centru pažnje je upravo - Italijan.

Tokom meča sa atinskim "zelenima", pobesneo je na tajm-autu pred kraj meča.

 

 

Ali to je bio tek početak, pošto je po završetku utakmice odbio da daje intervju za Evroligu, uz reči:

- Ma, nemamo o čemu da pričamo, nemamo o čemu da pričamo - naglasio je Poceko pre nego što je odjurio iz miks-zone.

Potom je nastavio sa scenama i na konferenciji za medije. Po dolasku je izjavio da "nema šta da kaže, ali da će možda odgovoriti ako bude pitanja". Ipak, pričao je, ali toliko je "skrenuo" da je počeo da koristi psovke.

 

 

- Da li delujem besno? Naravno da delujem. Moram da štitim svoje igrače i tako će i biti, sve dok ne umrem. Nema tu šta da se uradi. Moj posao je da pomognem igračima, klubu, mom timu, da svi dođemo do uspeha. Je*e mi se za sebe! Pa, ja sam ceo život bio u centru pažnje i uvek sam ja taj koga svi žele da slikaju ili dodirnu. Taj deo mog života je završen i sada želim svima samo da pomognem. Šta god mogu da uradim, ja ću uraditi. Šta god da je sugestija ljudi u klubu kako da pomognem svojim igračima, ja ću to i da uradim - izjavio je atnipatični Italijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading