"BOMBA" U EVROLIGI! Partizan "SMENIO" Maksvitisa! Bivši trener crno-belih PREUZIMA Žalgiris?!

Autor:

Sport

14.12.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je bio bez posla.

"BOMBA" U EVROLIGI! Partizan "SMENIO" Maksvitisa! Bivši trener crno-belih PREUZIMA Žalgiris?!

Foto: Starsport

Kazis Maksvitis

Sve sluti na promene u Kaunasu! Poraz od Partizana je bio kap u prepunoj čaši, jer kako piše Basket News – Kazis Maksvitis bi mogao da dobije otkaz, a na njegovo mesto najverovatnije stiže Andrea Trinkijeri.

Litvanci su želeli da vrate Šarunasa Jasikevičusa, ali pošto je legendarni as preuzeo Fenerbahče u prvi plan je izbio italijanski stručnjak.

Očito da ono što se već neko vreme pričalo, postaje stvarnost. Maksvitis je već od polovine novembra bio pod pritiskom, a treći vezani poraz u Evroligi očigledno da bi mogao da mu poptiše otkaz.

 

 

Navodno je sve krenulo posle neuspeha u Berlinu, gde je Žalgiris doživeo neočekivan poraz od albe, a onda su izgubili dve utakmice na svom terenu – Monako i danas Partizan, koji je Litvancima ubacio čak 93 poena.

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri najbliži je klupi Žalgirisa

Čelni ljudi Žalgirisa su prepoznali u Trinkijeriju čoveka koji bi mogao da vrati ekipu na pobednički kolosek, osvoji titulu u prvenstvu, gde su trenutno drugi, kao i da obezbedi kartu za plej-of Evrolige. Žalgiris zauzima 15. poziciju sa istim skorom kao Crvena zvezda Meridianbet – 5/9.

Trinkijeri je do prošle sezone vodio minhenski Bajern. Prethodno je radio u Partizanu, bundesligašu Bambergu, italijanskom Kantuu, Uniksu, Juvekazerti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading