MAKSVITIS ČESTITAO PARTIZANU, PA ZAGRMEO! Nije dobro kad ti neko u TVOJOJ kući...

Autor:

Sport

14.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalgiris doživeo četvrti poraz na domaćem parketu.

MAKSVITIS ČESTITAO PARTIZANU, PA ZAGRMEO! Nije dobro kad ti neko u TVOJOJ kući...

Foto: Starsport

Prethodnih sezona Žalgiris je važio za "domaćinsku" ekipu, ali je ove sezone na šest mečeva kod kuće doživeo čak četiri poraza. 

Poslednji od Partizana, čime je dodatno umanjio šanse za plasman u plej-of, pošto je ostao samo na pet pobeda i čak devet poraza.

Priznao je i Kazis Maksvitis neuspeh, čestitavši posle meča Željku Obradoviću i njegovim izabranicima.

- Pre utakmice smo rekli da je Partizan jedan od najpotentnijih napadačkih timova u Evropi, to su i pokazali na delu. Mi smo utakmicu izgubili već u prvom poluvremenu našom odbranom. Kada ti neko ubaci 93 poena u našoj dvorani, to nikako nije dobro - rekao je Maksvitis posle utakmice.

Republika

Foto: Euroleague.net

 

Najbolji strelac utakmice Kinan Evans ubacio je 33 poena, ali nedovoljno za pobedu.

- Utakmica je bila teška za nas u prve dve četvrtine, dozvolili smo im da se opuste, da lopta ide tačno gde oni žele, da ulaze veliki šutevi. Stavili su nas u problem, borili smo se u poslednje dve četvrtine, ali protiv tako talentovane ekipe nije lako igrati, pogotovo kada se opuste i rade ono što žele - dodao je Evans i osvrnuo se na probleme:

- Najveći naš problem bila je odbrana, nismo bili u istom ritmu svi, nismo se kapirali. Još jedan veliki problem je skok. Oni su u prvom poluvremenu imali 11-12 poena iz ofanzivnih skokova, a onda verovatno još više u nastavku. Na tome moramo da radimo - zaključio je Kinan Evans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading