LJUBAV NE PRESTAJE! Ljubimac grobara gledao Partizan i UŽIVAO!

Autor:

Sport

14.12.2023

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u Evroligi, četvrtu zaredom, a tek drugu na gostovanjima.

LJUBAV NE PRESTAJE! Ljubimac grobara gledao Partizan i UŽIVAO!

Foto: Starsport

Kevin Panter sa saigračima iz Partizana

Nova zvezda Dalas Maveriksa Dante Egzum pohvalio se na društvenim mrežama slikom iz dnevne sobe, dok je na televizoru gledao utakmicu Žalgirisa i Partizana u 14. kolu Evrolige.

Australijanac je prošle sezone bio jedan od najboljih košarkaša crno-belih, a i dalje uživa u partijama bivšeg kluba, samo sada na drugačiji način.

Nije tajna i da je bivši igrač Barselone ostao u kontaktu sa velikim brojem doskorašnjih saigrača, a i u Sjedinjenim Američkim Državama ga znaju po Partizanu.

 

 

Crno-beli su inače savladali Žalgiris sa 85:93 i tako nastavili seriju pobeda u elitnom takmičenju, pa imaju skor 8-6.

Sledeća utakmica izabranike Željka Obradovića čeka na Svetog Nikolu, pošto će 19. decembra gostovati Valensiji, dok dva dana posle toga idu na noge Realu u Madridu.

Biće to repriza okršaja z Top 8 faze prošlogodišnjeg ciklusa, kada su Madriđani, uz dosta varnica prošli dalje, a potom i osvojili Evroligu. Dante Egzum je tada bio deo Partizana, a upravo je košarkaša Dalasa mučki povredio Geršon Jabusele, koji je i danas član Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading