GROBARI U TRANSU! Evo kako su Partizanovi igrači ISPRAĆENI iz Kaunasa! Grmljavina ispred AUTOBUSA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli umeli da proslave pobedu nad Žalgirisom.

GROBARI U TRANSU! Evo kako su Partizanovi igrači ISPRAĆENI iz Kaunasa! Grmljavina ispred AUTOBUSA! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Košarkaši Partizana upisali su jako važnu pobedu u Evroligi na gostujućem terenu u Kaunasu protiv Žalgirisa, čime su produžili svoju seriju na četiri utakmice i nastavili se da penju na tabeli, pa bi posle ovog kola mogli da budu i četvrtoplasirani.

Iako je Žalgirio Arena bila puna Litvanaca, u njoj se našao i nemali broj grobara koji su bilo sa klubom, bilo u sopstvenoj režiji doputovali u Kaunas kako bi bodrili Partizan na teškom gostovanju.

Međutim, kada se utakmica završila, umeli su kako i da proslave trijumf, pošto su rešili da sačekaju igrače ispred dvorane pre ulaska u autobus.

Počeli su da pevaju navijačke pesme, a svi igrači su ih pozdravili, bilo aplauzima, bilo da su prišli da ih zagrle ili im bace "pet".

Partizan u 15. kolu gostuje Valensiji 19. decembra, da bi dva dana kasnije u "duplom kolu" ponovo igrao na strani, protiv velikog dužnika i evropskog vladara Real Madrida, najtrofejnijeg kluba elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading