GRAĐANI SARAJEVA URNISALI TONIJA CETINSKOG: Gore od besa zbog hrvatskog pevača, zbog ovoga je nastao SKANDAL!

Autor:

Zabava

09.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na društvenim mrežama, neće da čuju da se on pojavi na ovako bitnom događaju!

GRAĐANI SARAJEVA URNISALI TONIJA CETINSKOG: Gore od besa zbog hrvatskog pevača, zbog ovoga je nastao SKANDAL!

Foto: Facebook, Dragan Kadić

Odbor za organizaciju obeležavanja 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu izazvao je kontroverze najavom da će na obeležavanju godišnjice pevati hrvatski pevač Toni Cetinski. Ova vest izazvala je burne reakcije među građanima i javnim ličnostima, a kompozitor i pijanista Vlado Podany i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković javno su izrazili svoje nezadovoljstvo ovim izborom.

Vlado Podany istakao je svoje nezadovoljstvo izborom Tonija Cetinskog za ovu manifestaciju, ističući da je "ugasio umetnike, kulturu i sreću" i da se ne želi "vazduhom deliti sa "njima"". Njegova oštra reakcija ukazuje na duboko nezadovoljstvo umetničkom politikom koja favorizuje strane izvođače nad domaćim talentima.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Cetinski

Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković takođe je javno kritikovala izbor Tonija Cetinskog za ovu manifestaciju, postavljajući pitanje da li bi Srbija ili Hrvatska pozvale izvođača koji nije iz njihove zemlje za sličan događaj. Njena reakcija ukazuje na nacionalni ponos i podršku domaćim umetnicima.

Oglasili su se i građani na društvenim mrežama, izražavajući svoje nezadovoljstvo ovim izborom. Komentari poput "Sramota", "Gde je mozak?" i "Tužna je ova odluka" jasno pokazuju da postoji široko nezadovoljstvo među stanovništvom povodom ove odluke.

Republika

Foto: Facebook, Dragan Kadić

 

Zanimljivo je da se Toni Cetinski još uvek nije oglasio povodom ovih reakcija i kontroverze. Njegova tišina može dodatno doprineti napetosti i interesovanju javnosti za ovu temu.


Očigledno je da je najava Tonija Cetinskog za obeležavanje 40. godišnjice ZOI izazvala burne reakcije među javnošću, ističući duboke nacionalne i umetničke sentimente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Shone

10.01.2024 12:41

Ови што протествују су небитни. Тако да је ова вест препумпана, као да је подигнут свеопшти устанак. А госпођи са титулом "Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković", за хрвате не знам, али за Србе гарантујем "da bi Srbija pozvalа izvođača koji nije iz njihove zemlje za sličan događaj". Доказ је вишеструко гостовање тзв. дина мерлина, који је по Србима пљувао 90-их. Уместо бар да се подсетимо шта је радио, он само што не закупи Арену и млати паре, на које не плаћа порез.