Marina Visković stavila tačku na udaju, pa progovorila o ljubavi svog života: Ostavila bih karijeru zbog njega

Autor:

Zabava

09.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković progovorila o svojoj intimi

Marina Visković stavila tačku na udaju, pa progovorila o ljubavi svog života: Ostavila bih karijeru zbog njega

Foto: TV Pink/printscreen

Marina Visković pre nekoliko godina je raskinula dugu vezu, te iznenadila iako su mnogi očekivali da će stati pred oltar. Međutim, pevačica nije izgubila veru u ljubav, te se nada da će sresti čoveka sa kojim će i zasnovati porodicu.

Verujem u ljubav i žao mi je što vidim da sve više ljudi odustaje od nje. Ili ću se udati za ljubav svog života ili se nikada neću udati. Onaj pravi može biti samo moja podrška, a nikako kamen spoticanja - kaže Marina.

Republika

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

 

Ona je iskreno odgovorila i da li bi zbog ljubavi ostavila karijeru.

- Naravno da bih! Sa porodicom se menjaju i prioriteti, ali radiću sve po svom osećaju.

Marina je objasnila i šta njen partner mora da poseduje, kao i kakav odnos priželjkuje. 

Ne upadam olako u veze i nije lako sa mnom! Volim kada je muškarac pre svega dobar čovek, ali i džentlmen. Mora da bude ostvaren i jak, da bude sličan meni i da neprestano radi na sebi... Pravi muškarac ženu čini boljom i srećnijom. Naravno, podrazumeva se da uvek mora da bude uz mene, kao i ja uz njega, šta god da se desi - kaže Marina za Informer.

Nju godine ne plaše, te se tvrdi da se u tridesetim oseća bolje nego ikada.

Godine mi ništa ne znače, najvažnije mi je da smo živi i zdravi. Osećam se nikad bolje i uživam! U top sam formi, znam šta želim, znam šta ne želim, pratim svoje osećaje... Naučila sam da hrabro prihvatam poraze i radim na svojim greškama. Trudim da se da iz sebe svaki put izvučem maksimalni potencijal. U dvadesetim godinama sam se tražila, formirala... Tridesete su mirna luka i vreme za neke ozbiljne i odgovorne stvari. Sve dođe i prođe, a osoba koja je dobra sebi, dobra je i drugima - kaže atraktivna brineta, pa dodaje:

 - Sebe za deset godina vidim kao srećnu, a možda ću tada čak i bolje izgledati. Ništa neću forsirati, jer verujem da se sve namesti onako kako treba i ako je suđeno, suđeno je, ako ne, idemo dalje... Najlepše stvari su ionako spontane!

Iako važi za jednu od najzgodnijih pevačica na sceni, njena tajna nije u kuvanim i zdravim obrocima jer kako kaže, nije vešta u kuhinji. 

Umem jedino sendvič da napravim, a umem i ovsenu kašu! Toliko od mene i kuvanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading