ZAJMILA SAM NOVAC KAD SAM BILA U PROBLEMU: Marina Visković priznala ko joj je pomagao u teškim situacijama, pomenula i MOMKE!

Autor:

Zabava

06.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne i nekako se stisnem, priča folkerka.

ZAJMILA SAM NOVAC KAD SAM BILA U PROBLEMU: Marina Visković priznala ko joj je pomagao u teškim situacijama, pomenula i MOMKE!

Foto: Instagram.com

Pevačica Marina Visković kaže da je u teškim situacijama novac pozajmljivala od prijatelja, ali da je sve kasnije uredno vraćala. Ona tvrdi da danas dobro zarađuje, pa nema finansijskh problema.


- Neću da se foliram, uvek prićam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne i nekako se stisnem - rekla je pevačica, koja je bila na meti osuda do nedavno, zbog izjave da je normalno da joj momci s kojima se zabavlja plaćaju putovanja:

Foto: Andrej Damnjanovic

Marina Visković

- Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama ovo je moje, ovo je tvoje. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. 


Viskovićka je za Republiku jednom prilikom ispričala da nije ni rasturačica brakova kao što se pričalo.


-  Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading