"KADA UMREM, NA MOM GROBU PISAĆE..." Poznata pevačica ŠOKIRALA izjavom!

Autor:

Zabava

03.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorana Pavić progovorila o svojoj smrti, pa sve šokirala

"KADA UMREM, NA MOM GROBU PISAĆE..." Poznata pevačica ŠOKIRALA izjavom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Zorana Pavić već decenijama poznata je kao žena koja javno i bez dlake na jeziku govori o svim temama, a nedavno je u jednoj emisiji šokirala izjavom o kojoj bruje svi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorana Pavić

 

Naime, ona se dotakla aktuelnih tema iz medija, pa je priznala da je odlučila šta će jednog dana pisati na njenom grobu, a ta rečenica je iznenadila mnoge.

-To sam videla da je jedna mudra žena napisala, a ja neću da se kitim tuđim perjem. Kada umerm na mom grobu će pisati nije odustala, jer ja nikada ne odustajem. Od toga sam satkana i nepogrešivo znam šta je ono što me drži u životu -rekla je Zorana za Grand.

Zorana je još jednom istakla da se od samog početka karijere grčevitio bori za muziku koju izvodi i dodaje da joj nikada nije bila bitna popularnot kao nekim njenim kolegama sa estarde.

-Kako god da se zvarši ova moja priča, pisaće „Nije odustala“. Ne moram ja da budem mega popularna da bi se snalazila, ne moram ni da zarađujem mnogo da bi se snalazila. Postoje žene koje vole samo da budu popularne i aktuelne, pa ih ne zanima da li je model, pevačica ili rijaliti zvezda, ali ako ti je muzika suštinski važna ti onda gineš – zaključila je ona za gore pomenuti medij

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading