SKANDALOZNO! Maja NIkolić otkrila sa kime spava u krevetu, pevačica je izjavom sve šokirala!

Autor:

Zabava

28.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Nikolić otkrila sa kim deli postelju.

SKANDALOZNO! Maja NIkolić otkrila sa kime spava u krevetu, pevačica je izjavom sve šokirala!

Foto: printscreen/RED TV

 Pevačica Maja Nikolić važi za ženu koja nema dlake na jeziku, pa sad tvrdi da više voli da spava sa svojim psima umesto s muškarcima.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

 

Ona kaže da joj je bitno kako je partner tretira, te shodno tome mora da zasluži da legne pored nje, na mesto rezervisano samo za njene kuce.


- Partner mi obavezno donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Imam svoju oazu, imam maltezera i pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam s partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. Kad se lepo slažem s partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene - izjavila je Maja, pa otkrila da je hipersenzitivna:
- Volim romantiku, leptiriće i u svakoj vezi sam se maksimalno davala. Kad ih više nema, prekidam i idem dalje. Nemam vremena za gubljenje.
 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading