ŠOK U ZEMUNELU: Jedan od najvažnijih se nije pojavio na početku priprema!

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se to dešava u Humskoj?

ŠOK U ZEMUNELU: Jedan od najvažnijih se nije pojavio na početku priprema!

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana jesenji su prvaci Superlige Srbije, pošto su prvi deo sezone završili sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Međutim, u Humskoj ne spavaju na lovorikama, naprotiv. Prvotimci "parnog valjka" okupili su se ove srede za početak zimskih priprema, a na Sportskom centru Teleoptik našla se i ekipa portala Republika.rs.

Naš izveštač sa lica mesta javio nam je da na okupljanje nije došao generalni direktor kluba Miloš Vazura, što je presedan u srpskom sportu.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Miloš Vazura

Poznato je da u fudbalskim klubovima širom Srbije na sva okupljanja dolaze najvažniji članovi uprave, ali to ovog puta nije bio slučaj u Humskoj.

Da li postoji logično objašnjenje ili se nešto krije iza zavese, vreme će pokazati...

Stručni štab, na čijem čelu je i dalje Igor Duljaj, dao je pet slobodnih dana više pojedincima, koji će se ekipi priključiti 15. januara.

Posle toga, crno-beli 18. januara putuju na Kipar, gde će biti do 2. februara, kada je planiran povratak u Srbiju.

FK Partizan 2023/24

Crno-beli su veoma loše započeli aktuelnu sezonu, pošto su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija na jedvite jade prošli slabašni Sabah iz Bakua, a onda ih je u plej-ofu ponizio danski Nordsjeland.

Međutim, u Superligi je "parni valjak" mleo sve pred sobom, do poslednjih nekoliko nedelja, kada je pao u formi, ali je na kraju pobedom u večitom derbiju uspeo da se vrati na čelo tabele i osvoji titulu jesenjeg prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading