KRALJ PROGOVORIO O ODLASCIMA: Evo da li Saldanja napušta Partizan ove zime!

Autor: P. Z.

Sport

10.01.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac je sjajnim partijama jesenas skrenuo pažnju mnogih klubova na sebe.

KRALJ PROGOVORIO O ODLASCIMA: Evo da li Saldanja napušta Partizan ove zime!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivica Kralj

Fudbaleri Partizana jesenji su prvaci Superlige Srbije, pošto su prvi deo sezone završili sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Međutim, u Humskoj ne spavaju na lovorikama, naprotiv. Prvotimci "parnog valjka" okupili su se ove srede za početak zimskih priprema, a na Sportskom centru Teleoptik našla se i ekipa portala Republika.rs.

Okupljenim predstavnicima medija se obratio Ivica Kralj, Partizanov sportski direktor.

Upitan je da li Mateus Saldanja ostaje u klubu.

- Što se Saldanje tiče, mene interesuje da ekipa ostane na okupu. On trenutno nije na prodaju, veoma je bitan igrač za nas i odluka kluba je da on ostaje! Jedino ukoliko se pojavi neka sada ponuda koja ne može da se odbije. Za sada nepristojnih ponuda nema, ali ako bude, to je pitanje za generalnog direktora kluba - rekao je Kralj.

Nastavio je o odlascima.

- Voleo bih da svi ostanu, ali ima interesovanja za neke igrače. Ipak, za te stvari je zadužen generalni direktor. Postoji šansa da neko ode, ali niko od igrača koji su stigli letos - dodao je Kralj.

Stručni štab, na čijem čelu je i dalje Igor Duljaj, dao je pet slobodnih dana više strancima, koji će se ekipi priključiti 15. januara.

Posle toga, crno-beli 18. januara putuju na Kipar, gde će biti do 2. februara, kada je planiran povratak u Srbiju.

FK Partizan 2023/24

Crno-beli su veoma loše započeli aktuelnu sezonu, pošto su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija na jedvite jade prošli slabašni Sabah iz Bakua, a onda ih je u plej-ofu ponizio danski Nordsjeland.

Međutim, u Superligi je "parni valjak" mleo sve pred sobom, do poslednjih nekoliko nedelja, kada je pao u formi, ali je na kraju pobedom u večitom derbiju uspeo da se vrati na čelo tabele i osvoji titulu jesenjeg prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading