OGLAS IZ SNOVA ZA FUDBALERE! Arapi nude ASTRONOMSKU PLATU I KROV NAD GLAVOM za trećeligaške igrače!

Autor: M. M.

Sport

10.01.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko interesovanje!

OGLAS IZ SNOVA ZA FUDBALERE! Arapi nude ASTRONOMSKU PLATU I KROV NAD GLAVOM za trećeligaške igrače!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbal u Saudijskoj Arabiji ide uzlaznom putanjom i to je svima jasno. Bogati Arapi na sve načine pokušavaju da najlepšu igru podignu na viši nivo i za to ne štede novac.

Poznato je da fudbaleri ekstra klase, među kojima su i Srbi Mitrović i Milinković Savić, zarađuju desetine miliona evra za nekoliko sezona u klubovima, a sada su Saudijci rešeni da popularizaju i podignu ženski fudbal i niže rangove takmičenja.

Tome svedoči najnovije informacije koje stižu iz te zemlje, a one kažu da su tim povodom dali oglas. Da, bukvalno oglas za posao koji se pojavljuje na društvenim mrežama i platformi "FutbolJobs, specijalizovanom za ponude poslova u svetu fudbala. 

Uslovi su više nego dobri i stoga ne čudi što za posao fudbalera u Saudijskoj Arabiji vlada veliko interesovanje. Klubovi, naime, nude platu od 2.730 do 3.650 evra mesečno, pri čemu će fudbaleri dobiti i krov nad glavom.

- Mogli bismo da izbrojimo hiljade svakodnevnih interakcija, putem e-pošte, društvenih mreža i Vacapa, da bismo tražili informacije o ovoj konkretnoj ponudi. U tom trenutku smo shvatili da je ovo tržište već realnost i da fudbalski svet vidi da je potražnja ne samo za velike zvezde. Tražimo igračice za ženske timove prve i druge lige Saudijske Arabije. Plata za prvu ligu bila je oko 5.000 dolara, a glavni uslov je bilo učešće na prošlom Svetskom prvenstvu. Odziv je takođe bio iznenađujući: na ponudu se odazvalo 935 kandidata - napisano je u ponudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading