GOTOVO: Partizan prodao standardnog prvotimca!

Autor: P. Z.

Sport

11.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske zaradio pozamašnu svotu novca.

GOTOVO: Partizan prodao standardnog prvotimca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana počeli su u sredu zimske pripreme, uoči nastavka sezone, u kojoj su postali jesenji prvaci Superlige Srbije, pošto su prvi deo sezone završili sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Na okupljanju se našao i mladi štoper Mihajlo Ilić, koji međutim neće više nositi crno-beli dres, pošto je prodat italijanskoj Bolonji.

Kao što smo već pisali, Bolonja će Partizanu za transfer Ilića (20) platiti četiri i po miliona evra, a klubu iz Humske će jednog dana pripasti i deset odsto od sledećeg Ilićevog transfera.

Na okupljanju Partizana na startu zimskih priprema nije bilo generalnog direktora Miloša Vazure, ali to je isključivo zbog toga što je bio u Italiji na završnim pregovorima oko transfera talentovanog defanzivca.

Republika

Foto: Starsport

Mihajlo Ilić

Vazura je u Italiji pokušao da iskamči pozajmicu Ilića do kraja sezone, ali u Bolonji nisu hteli ni da čuju za to, jer ga žele odmah u konkurenciji za prvi tim.

Ilić je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 22 utakmice za Partizan, a upisao je po jedan gol i asistenciju.

FK Partizan 2023/24

Crno-beli su veoma loše započeli aktuelnu sezonu, pošto su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija na jedvite jade prošli slabašni Sabah iz Bakua, a onda ih je u plej-ofu ponizio danski Nordsjeland.

Međutim, u Superligi je "parni valjak" mleo sve pred sobom, do poslednjih nekoliko nedelja, kada je pao u formi, ali je na kraju pobedom u večitom derbiju uspeo da se vrati na čelo tabele i osvoji titulu jesenjeg prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading