OGROMAN PROBLEM ZA SFEROPULOSA: Crvena zvezda Meridianbet ŽESTOKO OSLABLJENA u Milanu!

Autor: P. Z.

Sport

11.01.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije nalazi se u gadnom sosu.

OGROMAN PROBLEM ZA SFEROPULOSA: Crvena zvezda Meridianbet ŽESTOKO OSLABLJENA u Milanu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak od 20.30 gostuju Armaniju u okviru 21. kola Evrolige.

Međutim, crveno-beli neće imati podršku navijača sa tribina, što je prethodnih godina bila praksa za mečeve ovih rivala koji se igraju u Milanu.

Delije su uvek u velikom broju punile halu i na četiri od poslednjih šest utakmica sa "manekenima" u Italiji su gurale svoje ljubimce do trijumfa.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Majk Tobi

Ipak, gradske vlasti u Milanu su ovog puta zabranile dolazak navijača tima sa Malog Kalemegdana, a sve to zbog straha od mogućih nereda van dvorane i u njoj, pošto su Delije u dugotrajnom sukobu sa pristalicama Rome, kojih ima širom Italije, pa čak i u samom gradu Milanu gde ogromna većina navija za Inter ili Milan.

- Iz mnogo razloga, kako bismo zaštitili javni red i bezbednost, doneli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde Meridianbet iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca - rekao je u trenutku donošenja odluke prefekt grada Milana Klaudio Zgaralja.

Podsetimo, Delije su prošle sezone posle gostovanja Armaniju i Virtusu napravile sačekušu pristalicama Rome i otele zastavu "Fedajna", jedne od najstarijih navijačkih grupa "vučice".

Dakle, slobodno se može konstatovati da će crveno-beli u Milanu biti žestoko oslabljeni bez podrške navijača, a na to još treba dodati i problem sa povredama Nikole Topića i Luke Mitrovića, koji je skratio rotaciju trenera Janisa Sferopulosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading