SPORT NA TV: Pobeda u Milanu je NEOPHODNA! Evo na kom programu možete pratiti Zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

11.01.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše sa Malog Kalemegdana očekuje novo gostovanje.

SPORT NA TV: Pobeda u Milanu je NEOPHODNA! Evo na kom programu možete pratiti Zvezdu Meridianbet!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će gostovati večeras (20.30) Armaniju iz Milana u okviru 21. kola Evrolige

Crveno-bele očekuje još jedna utakmica van Beograda, posle bolnog poraza u Lionu od Asvela. S obzirom da su izabranici Janisa Sferopulosa poraženi od pretposlednjeg tima najelitnijeg evropskog takmičenja, te da je Armani direktni konkurent u borbi za plej-in, Zvezda Meridianbet ima apsolutni imperativ pobede.

Grčki stručnjak je istakao značaj odbrane, čiji redovi su popustili posle defanzivne klinike u derbiju. 

- Igramo protiv ekipe koja je pokazala konstantnost u svojim igrama I odbrambeno I napadački. To posebno važi za utakmice koje su igrali kod svoje kuće I na svom terenu. Ono što je osnovno I što moramo je da odigramo znatno bolje I individualnu i timsku odbranu kako bi uopšte došli u priliku da se izborimo za našu šansu da dođemo do rezultata na ovoj utakmici - izjavio je Sferopulos. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Ono što zanima sve pristalice crveno-belih je mogući povratak Luke Mitrovića na parket. Srpski krilni centar, sa ulogom centra od prošle godine, povređen je već neko vreme, a njegovo odsustvo se uvek oseća. Najavljeno je da bi u Milanu mogao da natupi sa ekipom. 

Što se Armanija tiče, tim se nalazi u sličnoj situaciji kao Zvezda Meridianbet. Velika ulaganja na početku sezone proizvela su velika očekivanja, a ona su sve sem opravdana igrom do sada. "Manekeni" su trenutno samo poziciju ispred beogradskih crveno-belih, tako da treba očekivati grčevitu borbu.  

Problem je takođe što prva zvezda tima, NIkola MIrotić, i dalje nije u stanju da pomogne timu, još od kada se povredio pred meč sa Partizanom u Evroligi.

Meč će se prenositi na Sport Klubu 1, a ukoliko niste umogućnosti da ga ispratite kraj malih ekrana, možete se uključiti na naš portal Republika.rs i pratiti duel iz minuta u minut. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading