ODLIČNA PARTIJA NIKOLE JOVIĆA! Srpski as BRILJIRAO u porazu Majamija! Micić SLAVIO uz solidnu rolu!

Autor:

Sport

11.01.2024

02:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije imao je odličnu ulogu u porazu od Oklahome, a blago se istakao i Vasilije Micić.

ODLIČNA PARTIJA NIKOLE JOVIĆA! Srpski as BRILJIRAO u porazu Majamija! Micić SLAVIO uz solidnu rolu!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Majami Hita, za koje nastupa reprezentativac Srbije Nikola Jović, poraženi su na domaćem terenu u meču sa Oklahoma siti Tanderima rezultatom 120:128. 

Srpski košarkaš odigrao je fantastičnu partiju sa 15 poena, pet skokova i četiri asistencije. 

U protivničkoj ekipi najbolji je bio Šej Gildžus Aleksandar sa 28 poena i osam asistencija. 

Utakmica je bila prilično neizvesna sa velikim brojem poena na obe strane. Već u prvom poluvremenu na semaforu je stajalo velikih 69:65 za tim sa Floride. 

Tada je bilo jasno da će Nikola pružiti jednu od svojih boljih partija. Bio je drugi najefikasniji u ekipi i kraj svog imena je već imao je 12 poena, dve asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu. 

 

 

Pored poenterskog učinka, imao je i odličan pregled igre, te je svoje saigrače umeo da "počasti" asistencijama u maniru svog imenjaka iz Denvera. 

 

Potom je dobro šutersko veče nastavio u trećoj četvrtini pogodivši svoju treću trojku večeri. U ovom delu igre, Majami je već počeo da gubi konce na utakmici, a Holmgren i ekipa su se odvajali. 

Na kraju, prelomio je sjajni Aleksandar. Kanađanin je postigao trojku na četiri minuta do kraja, što je dovelo razliku na 16. Imao je Hit šansu da se vrati u meč, ali ni deset vezanih poena nisu bili dovoljni.

Pored Jovića, za Tandere je nastupio Vasa Micić. Srpski plejmejker je postigao četiri poena i pet puta asistirao svojim saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading