ATLANTA SLAVILA U PRODUŽETKU! Pogledajte NEVEROVATNU asistenciju Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.01.2024

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atlanta je slavila protiv Filadelfije u neizvesnoj završnici.

ATLANTA SLAVILA U PRODUŽETKU! Pogledajte NEVEROVATNU asistenciju Bogdana Bogdanovića! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa trijumfovali su na domaćem terenu od Filadelfija 76ersa rezultatom 139:132. 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović imao je odličnu ulogu u pobedi svog tima sa 15 poena i četiri asistencije. Najefikasniji u Atlanti bio je Trej Jang sa 28 poena i čak 11 asistencija.

Među poraženima, istakao se Tajris Maksi sa 35 poena i devet asistencija, a pomogao mu je Tobajas Heris, koji je dodao 32 koša na semaforu za svoj tim. 

Čitavo prvo poluvreme se nalazilo u neizvesnoj rezultatskoj klackalici. Na veliki odmor se otišlo sa 61:64 za gostujuće, a tada je naš šuter imao osam poena i četiri promašene trojke.

Bogi generalno muči muku sa šutom za tri poena ove sezone, te je sa prošlogodišnjih 41 procenata sa distance spao na 37. 

 

 

U drugo poluvreme se ušlo upravo Bogdanovićevim poenima, a sa druge strane mu se suprotstavljao Heris, koji je u tom trenutku bio najraspoloženiji u filadelfiji zajedno sa Maksijem. 

Četvrti kvartal je obeležila sjajna asistencija našeg košarkaša za Treja Janga. Bivši igrač Sakramenta je bez gledanja u tranziciji dobacio loptu iza leđa svom saigraču i još jednom pokazao svoj svestrani ofanzivni potencijal.

 

 

Nažalost, svoju dobru partiju, Bogdanović nije mogao da kruniše heroizmom u produžetku, u kome je odigrao samo jedan minut i bio bez učinka. Na kraju je Atlanta sa deset vezanih poena, pretežno sa slobodnih bacanja, uspela da reši meč u svoju korist i odnese novu pobedu koja ih sada stavlja na 12 mesto Istočne konferencije NBA lige

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading