ATLANTA UBEDLJIVO PORAŽENA! Bogdanovićeva BIZARNA statistika u prvom poluvremenu!

Autor:

Sport

06.01.2024

02:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atlanta Hoksi ostali su praznih šaka na gostovanju u Indijani.

ATLANTA UBEDLJIVO PORAŽENA! Bogdanovićeva BIZARNA statistika u prvom poluvremenu!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlanta Hoksa, za koje nastupa srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, ostali su ubedljivo poraženi na gostovanju Indijana Pejsersima rezultatom 116:150. 

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je među najboljim igračima svog tima, iako se ne može reći da je imao dobro veče.

Srpski šuter je imao 2/5 za dva poena, čak 1/9 za tri poena i neverovatnih devet ubačenih slobodnih bacanja iz deset pokušaja.

Ono što upada u oči jeste očajna utakmica koju je odigrao ponajbolji igrač tima iz Atlante, Trej Jang. Amerikanac sa velikom karijerom pred sobom u potpunosti je podbacio sa tek 13 poena iz 18 pokušaja i tako ostavio svoj tim na cedilu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Već u prvom poluvremenu bilo je jasno ko je gazda na duelu. Prva četvrtina se završila sa čak 14 razlike, a na veliki odmor se otišlo sa ubedljivih 24 za Pejserse. 

U tim trenucima, Bogdanovićeva partija je delovala blago bizarno. Naime, bivši igrač Sakramenta je postigao samo jedan koš iz igre, a na bacanja je otišao čak šest puta! Ukoliko uzmemo u obzir da je Srbinov prosek 1.6 pogođenih penala po meču, razumemo zašto je podatak da je u prvom poluvremenu izlazio na liniju toliko puta neverovatan. Na kraju se broj izlazaka na penale povećao do deset!

U trećoj četvrtini, iako je već sve bilo rešeno, Bogdanović je značajno podigao svoju igru. Išao je na bacanja četiri puta i svaki put bio precizan, a pogodio je jedan šut za dva, i jedan šut za tri poena na početku četvrtog kvartala. 

Na kraju, ništa nije bilo dovoljno kako bi se barem ublažio rezultat, tako da je na semaforu stajalo ubedljivih 116:150.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading