NEVEROVATNA STATISTIKA NIKOLE JOKIĆA! OVO je dokaz Srbinove DOMINACIJE!

Autor:

Sport

06.01.2024

02:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola nastavlja da impresionira ljubitelje košarke širom planete.

NEVEROVATNA STATISTIKA NIKOLE JOKIĆA! OVO je dokaz Srbinove DOMINACIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Denver Nagetsa, Nikola Jokić, nastavlja da pleni navijače širom sveta još jednom vanrednom sezonom u NBA ligi. Ekipa gorostasnog Srbina vezala je dve pobede, a očekuje ih susret sa Orlando Medžikom u noći između petka i subote od 03.00 časa.

Ono što svi mogu da vide jeste da Nikoline majstorije dostižu nezapamćene nivoe. Jedna statistika savršeno oslikava Jokićevu nepogrešivost na košarkaškom parketu. 

Naime, Somborac je u poslednje četiri utakmice promašio tek pet šuteva! Da, dobro ste pročitali, najbitniji igrač Denvera i primarni skorer praktično je nepogrešiv. 

 

 

Sve je započelo perfektnom utakmicom protiv Memfisa, kada je Nikola postigao 26 poena, pri čemu nije promašio nijedan šut. 

Potom se nastavilo u subotu uoči Nove godine kada su Nagetsima na megdan izašli Oklahoma Siti Tanderi. Jokić je postigao "tek" 19 poena, ali sa samo jednim promašajem. Ovo je ujedno bio i jedini poraz ekipe iz Kolorada u navedenom nizu duela. 

U narednoj utakmici sa Hornetsima imao je i slabiji poenterski učinak. Samo 13 poena, ali to u pobedi njegovog tima. 

Ako je ove dve utakmice "Joker" dremao, protiv Golden stejta je pokazao zašto je zasluženi dvostruki MVP najače lige sveta. Timu Stefa Karija je ubacio 34 poena sa samo tri promašaja iz igre. Ujedno je i postigao neverovatnu trojku za pobedu, i tako direktno uticao da Denver otme pobedu iz ruku višestrukog NBA šampiona. 

Kada zbrojimo statistiku na ova četiri meča dobijamo zapanjujuće brojke. Nikola je šutnuo iz igre 40 puta, pogodio 35 puta, čemu je dodao četiri trojke iz četiri promašaja. Ova statistika oslikava koliko je Jokić dominantan u NBA ligi, a ujedno i fantatičnu formu u kojoj se nalazi. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading