E, TO BI BILA BOMBA: Iz Denvera u Partizan! Čeka se reakcija Jokića!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari smatraju da ne bi bio bolji od Kevina Pantera.

E, TO BI BILA BOMBA: Iz Denvera u Partizan! Čeka se reakcija Jokića!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana ostvaruju zanimljive rezultate ove sezone, pošto su dosta bolji u Evroligi, nego u AdmiralBet ABA ligi.

Crno-beli su u 2024. godinu ušli sa skorom 9-8 u elitnom evropskom takmičenju, što im daje mogućnost da se ravnopravno bore za mesto u plej-ofu, dok u regionalnom takmičenju sa deset pobeda i četiri poraza propisno kaskaju za Crvenom zvezdom Meridianbet.

"Parni valjak" će rezultate dodatno pokušati da popravi u narednom periodu, a za da bi taj cilj bio lakše ispunjen, nedavno je u Humsku iz Virtusa stigao plejmejker Džejlen Smit.

Nema sumnje da će reprezentativac Hrvatske biti značajno pojačanje za crno-bele, ali isto tako niko ne može da ospori da bi pojedini svetski igrači još bolje "legli" Partizanu.

Ekipa portala Republika.rs je tako, kopajući po društvenim mrežama, naletela na jednu zanimljivu montažu od pre nešto više od dva meseca. Na njoj je Nikola Jokić obučen u dres Partizana, uz opis objave kako je on najveće pojačanje crno-belih ove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @generalzeljko

Grobari su se u velikom broju oduševili ovom šalom i definitivno bi pozdravili dolazak najboljeg svetskog košarkaša u svoj klub, ali je bilo i onih koji smatraju da centar Denver Nagetsa i ne bi bio neko pojačanje.

Pa se tako mogu pročitati sledeći komentari:

- On da i stvarno dođe, u Evroligi ne bi davao sigurno više poena u proseku od Pantera. To može u raspaloj NBA ligi da daje 40 poena gde niko ne igra odbranu.

- Ne dao nam mili Bog.

- Kome treba plaćenik u redovima našeg Partizana?

- Taj nikad ne može da igra evropsku košarku, jer se ovde igra ozbiljno sa čvrstom odbranom. Samo u NBA jer je cirkus.

Bilo bi zanimljivo videti Jokićevu reakciju na ovu objavu, pa i na komentare. Nema sumnje da bi bila urnebesna...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading