RAZVOD SE MOGAO NASLUTITI: Pojavili se snimci Ivane Španović i Marka Vulete koji otkrivaju sve tajne (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubav nije bila idilična, ali to tada niko nije primećivao.

RAZVOD SE MOGAO NASLUTITI: Pojavili se snimci Ivane Španović i Marka Vulete koji otkrivaju sve tajne (VIDEO)

Foto: ATA Images

Krajem 2023. godine su zbog razvoda braka u žižu javnosti dospeli Ivana Španović i Marko Vuleta. Njih dvoje su u bračne vode uplovili tokom 2021. godine, ali ta priča ipak nije imala srećan kraj.

Zbog toga što su Ivana i Marko konstantno neumorno isticali kako su srećni i koliko se vole, prvo dok su bili u vezi, a potom i u braku, mnoge je vest o njihovom rastanku neprijatno iznenadila.

Ipak, ekipa portala Republika.rs je u svojoj arhivi pronašla dva video snimka koja su možda i bili najava kraha ove velike ljubavi.

Naime, kada je u martu 2022. godine u Beogradu održano dvoransko Svetsko prvenstvo u atletici, Ivanu je na putu do zlatne medalje sa tribina bodrio Marko, ali su posle njene pobede viđene neke čudne reakcije.

Na prvom video snimku se može primetiti kako je Marko, koji je bio u društvu Ivaninog stručnog štaba, bio najmanje uzbuđen zbog trijumfa svoje supruge.

Jeste on aplaudirao sa osmehom, ali bi se od bračnog partnera očekivala veća sreća u takvom trenutku.

Na drugom snimku se vidi još čudnija reakcija, ali ovog puta Ivanina. Kada je Španovićeva istrčala pobednički krug, preskočila je na tribine Arene, ali nije odmah poletela u zagrljaj Marku, već joj je on bio drugi izbor u tom trenutku.

Dakle, očigledno da njihova ljubav nije bila baš toliko idilična kakvom su je predstavljali, ali u tom trenutku niko to nije primetio, pa je zato i vest o razvodu došla kao grom iz vedra neba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading